WIJNHUIS
De Colombard 2017 en 2018 is geproduceerd op de kleine wijngaard Klein Goedhart in Riebeek Kasteel van Ad Goedhart. De wijn is gemaakt van 34 jaar oude wijnstokken en op de markt gebracht door Zim Somm Pardon Taguzu. Karin Leeuwenhoek van Vinoblogie over de Colombard 2017: "Intrigerende karakterwijn van 35 jaar oude Colombard wijnstokken uit een droog gekweekte Swartland wijngaard. Vergisting op vat met natuurlijke gist. Toast en karamel zijn duidelijk in de neus, maar niet dominant want er is zoveel meer...: kweepeer, frisse citrus, gele kiwi, geroosterde hazelnoten, marsepein, rijp zoet & hartig karakter, volle body en complex. Kweeperen komen terug in de lange afdronk, die doorgaat met opwekkende zuren en getoast eiken en amandel tonen."
WIJNMAKER
De wijn werd gemaakt door gerenommeerd wijnmaakster Jolandie Fouché, die werkte bij Kloovenburg Vineyards en momenteel haar eigen wijnlijn “Woman and Wolf" heeft.