Skip to main content

Meet the makers

Damiano en Belinda D'Alba van African Wines kiezen met veel zorg de producenten die zij vertegenwoordigen. "Wij zijn trots op onze producenten vanwege de gemeenschappelijke waarden die wij delen en wij juichen hun diepgaande en inspirerende toewijding van harte toe. Dit uit zich in een zeer individuele zelfexpressie in elk van onze wijnen. 

Hier zijn hun verhalen

Ntsiki Biyela van Aslina Wines

Ntsiki Biyela | Aslina Wines

Als Zuid-Afrika's eerste zwarte vrouwelijke wijnmaker heeft Ntsiki Biyela een weg gebaand om een van de meest erkende namen in de wereld van de wijn te worden.

Het Verhaal
Callan Williams van The Garajeest

Callan Williams | The Garajeest

Callan Williams, de oprichtster van The Garajeest, is een jonge en fel onafhankelijke maar gevoelige ziel, die oude normen uitdaagt met meesterlijke, premium en handgemaakte wijnen.

Het Verhaal
Schalk Opperman van Quoin Rock

Schalk Opperman | Quoin Rock

Schalk Opperman is een gerenommeerde en vooruitstrevende wijnmaker die zijn eersteklas wijnmaken in het gewaardeerde Quoin Rock voortdurend innoveert en transformeert.

Het Verhaal
Marelise Niemann van Momento Wines

Marelise Niemann | Momento Wines

Marelise Niemann van Momento wijnen staat bekend om wijnen van zuiverheid, elegantie en eerlijkheid met minimale interventie, waarbij het terroir centraal staat.

Het Verhaal
Jaco van Niekerk van Piekenierskloof Wines

Jaco van Niekerk | Piekenierskloof Wines

Jaco van Niekerk stamt uit een familie van boeren en studeerde Wijnbouw en Wijnmaken aan de Universiteit van Stellenbosch. Zijn liefde voor de natuur, het terroir en zijn sterke geloof in ethisch wijnmaken klinken door in alles wat hij doet.

Het Verhaal
Cerina van Niekerk van Cecilia Wines

Cerina van Niekerk | Cecilia Wines

Cecilia is het resultaat van een verlangen om liefde voor muziek en wijn te combineren in iets dat plezier kan geven en kan inspireren.

Het Verhaal

 

our values

ethiSCH
progressiEF
ONDERSCHEIDEND
premium
loyAal
BETROKKENd


Blijf op de hoogte!

Als eerste alles weten over onze aanbiedingen en events

African Wines

Attentie!