Skip to main content
  terug naar overzicht

Collaborative Edition

We zijn erg trots op de onderscheidende wijnen en wijnmakers die wij vertegenwoordigen. De Collaborative Edition staat voor al onze waarden en filosofie”

Belinda & Damiano
Collaborative Edition

Wijnhuis

Wij, Damiano en Belinda D'Alba, hebben een grote passie voor wijnen en Zuid-Afrika. We hebben deze passies gecombineerd toen we African Wines startten. De wijnhuizen waar we mee samenwerken weerspiegelen onze liefde voor de Afrikaanse natuur, de mensen en het sociale doel. De waarden van African Wines en de wijnproducenten die wij vertegenwoordigen zijn:

ETHISCH - PROGRESSIEF - ONDERSCHEIDEND - PREMIUM - LOYAAL - BETROKKEN.

Om onze sterke gemeenschapszin te benadrukken en te versterken presenteren wij met trots onze allereerste

AFRICAN WINES COLLABORATIVE EDITION WINES BY MARELISE NIEMANN

Elk seizoen zullen we samenwerken met een van onze wijnproducenten om een Limited Edition van premium wijn te maken onder dit label. Deze eerste editie is gemaakt met Marelise Niemann van Momento Wines. Zij heeft een prachtige Chenin Blanc 2019 en Grenache Noir 2019 gemaakt om nu van te genieten of deze wijnen onderdeel te maken van uw collectie. Marelise vertelt haar en ons verhaal met deze pure, terroir gedreven en eerlijke wijnen.

Wijnmaker

De befaamde wijnmaker Marelise Niemann van Momento Wines maakte een Chenin Blanc en Grenache Noir voor de Collaborative Edition of African Wines. "Ik wil een verhaal vertellen met mijn wijnen. Het gaat over waar ze vandaan komen en hun reis naar jou toe. Deze wijnen vertellen het verhaal van de wijnregio's Botrivier en Swartland, die bekend staan om hun non-conformistische en progressieve aanpak bij het maken van wijnen. Door de winst van deze wijnen te doneren aan de Dreamcatcher Foundation, kan ik bijdragen aan de verbetering van de gezondheidszorg en het welzijn van mensen met een levensbedreigende ziekte in Melkhoutfontein.

EEN BIJZONDER PROJECT VOOR EEN BIJZONDER DOEL

Samen met Marelise willen wij de winst van deze bijzondere wijn van slechts 660 flessen opdragen aan een specifiek liefdadigheidsproject. We hebben € 2000,- gedoneerd zodat we dit project zo snel mogelijk kunnen starten.

Al voor de oprichting van African Wines steunden wij een prachtige organisatie in Zuid-Afrika; de Dreamcatcher Foundation, opgericht en geleid door Anthea Rossouw. We hebben meerdere projecten van de stichting bezocht en waren verheugd om te zien wat voor geweldig werk Anthea en haar team hebben verricht door gemeenschappen te ondersteunen en zelfredzaamheid te bevorderen. Wat ons echter het meest trof, waren de bezoeken die we brachten aan terminaal zieken en mensen met levensbedreigende ziekten. Hun moeilijke situaties en gezondheidsproblemen vragen om extra hulp. Wij willen hen helpen door extra zorg, aandacht en middelen te bieden. Het Dreamcatcher Foundation Team zal dit met onze donatie mogelijk maken.

We zullen u op de hoogte houden van de verhalen van dit specifieke project. Door het kopen van The Collaborative Edition draagt u bij aan het beter maken van het leven van deze families in nood. Extra donaties zijn zeer welkom, zodat we nog meer gezinnen kunnen helpen.
Meer informatie : www.dreamcatchersa.com


Shop de wijnen van Collaborative Edition

Collaboration Gren. Noir '19
Naam
Collaboration Gren. Noir '19
Wijnhuis
Collaborative Edition
Regio
Walker Bay
prijs
€ 22,50
Collaboration Chenin Bl. '19
Naam
Collaboration Chenin Bl. '19
Wijnhuis
Collaborative Edition
Regio
Walker Bay
prijs
€ 22,50
  terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Als eerste alles weten over onze aanbiedingen en events