Wijnhuis
Vlakbij Paarl, in het hart van de Bolands, tussen het bedreigde fynbos en verschillende soorten protea's, ligt een 24 ha grote boutique winery genaamd Druk My Niet. Hier wordt op milieuvriendelijke wijze wijn gemaakt. De wijnmakerij ligt in een biosfeer reservaat en er worden uitsluitend duurzame landbouwmethoden gebruikt. Druk My Niet is een trots lid van het “Biodiversity Initiative”.
In 2002 kochten de Kirchners de boerderij en begonnen met een zes jaar durende renovatie en herbeplanting van het landgoed. In de loop der jaren is de wijnkelder uitgegroeid tot een 80 ton boutique wijnmakerij met state of the art machines en apparatuur. In januari 2017 verwoestte een verschrikkelijke natuurbrand het grootste deel van de Hawaka Mountains onder de De Toits Pass in Paarl. De boerderij werd zwaar getroffen tijdens deze branden. In de loop van de afgelopen drie jaar hebben de Kirchners de hele boerderij herbouwd, de Kelder gemoderniseerd, het irrigatiesysteem vernieuwd, 3 ha wijnstokken opnieuw geplant en milieuvriendelijker gemaakt met een 50 KV zonnestroom systeem.
Wijnmaker
In augustus 2016 werd Alexandra McFarlane aangesteld als wijnmaakster. Zij maakte de verschillende wijnen die African Wines vertegenwoordigen en die allemaal de filosofie en stijl van wijn maken hebben waar het landgoed bekend en geliefd om is. Alexandra werkte in de Napa Valley, Australië en in Zuid-Afrika bij Mulderbosch, Dombeya, Waterkloof, Spier en De Toren Private Cellar.
Sinds 2018 is Marcus Milner de nieuwe wijnmaker bij Druk Mijn Niet. Marcus was eerder wijnmaker bij Warwick Wine Estate en De Meye Wines.