Skip to main content
  terug naar overzicht

The Garajeest

Premium, handgemaakte wijnen geïnspireerd door muziek en geproduceerd met passie”

The Garajeest

WIJNHUIS

The Garajeest is het premium, handgemaakte wijnlabel van Callan Williams. Gericht op het onconventionele en met een creatieve geest is het Callan's droom van het maken van wijn die een randje, authenticiteit en karakter heeft. Bovendien vertaalt haar wijn overtuigend het eerlijke en ‘down to earth’ karakter van de cultivar. Bruce Cabernet Franc & Jim Semillon - beide in beperkte oplage geproduceerd - zijn geïnspireerd op iconen die een tijd en beweging belichamen die resoneert met het unieke smaakprofiel van elke jaargang. Net als de Bruce (Springsteen) en de Jim (Morrison) vertegenwoordigen haar Magnum edities Jagger en Cobain deze zelfde waarden en kenmerken.
De muziek komt tot leven als de wijn wordt genoten, meegesleept in een tijdperk van echt talent en passievolle vrijheden. The Garajeest creëert wijnen die cultivar expressief en terroir gedreven zijn, met minimale interventie in de kelder.

WIJNMAKER

De in Zimbabwe geboren Callan Williams richtte The Garajeest in 2014 op na haar periode als assistent-wijnmaker bij Iona en werkervaring bij Villiera terwijl ze haar opleiding bij Elsenburg voltooide. Ze werkte ook bij Elgin Ridge, hielp met de sociale media en deed wat kelderwerk. Daarvoor stond ze aan de vooravond van een carrière als balletdanseres:
Ze staat bekend om haar onconventionele benadering van de fijnere dingen in het leven, waarbij ze passie en eerlijkheid zonder grenzen promoot. Ze omarmt de minder bereisde weg met een onbevreesde geest.
Callan neemt het op voor de rebellen met een doel, de dromers en de liefhebber, de idealisten, en inspireert de denkers om de doeners te worden. "Het Garajeest is een merk dat mij en de muziek waar ik van hou het beste vertegenwoordigt. Muziek verenigt ons allemaal in onze diversiteit, en ik geloof dat eten en wijn de kracht hebben om dat ook te doen."
Tamlyn Currin, gerenommeerd wijnschrijver en redacteur in WineMag.co.za : "Ik twijfel er absoluut niet aan dat deze vrouw weet hoe ze wijn moet maken. En dat niet alleen. Ze is moedig, vindingrijk, veerkrachtig, vastberaden en gedisciplineerd. Ze is even intens en authentiek als haar Sémillon, even warm als haar Cabernet Franc. En wat ze in minder dan tien jaar heeft bereikt, vergt niet alleen talent en passie: het vergt stalen ballen.”


Shop de wijnen van The Garajeest

Bruce Cabernet Franc 2016
Naam
Bruce Cabernet Franc 2016
prijs
€ 20,50
Bruce Cabernet Franc 2016
Jim Semillon 2017
Naam
Jim Semillon 2017
prijs
€ 18,00
Cobain 2017
Naam
Cobain 2017
prijs
€ 85,00
Luxe Box
Naam
Luxe Box
prijs
€ 67,00
  terug naar overzicht

Blijf op de hoogte!

Als eerste alles weten over onze aanbiedingen en events

African Wines

Attentie!