Skip to main content

Luxe Box

€ 59,50
Luxe Box
Regio
Swartland
Wijnhuis
Kloovenburg
Naam
Luxe Box
Druivenras
Chenin Blanc, Shiraz, Grenache noir, Verdelho, Roussanne, Grenache Blanc en Mourvedre en Carignan
Drinken bij
Wit: kip, varkensvlees, zalm of gegrilde vis. Rood: lam, pizza, biefstuk

Twee heerlijke blends uit Zuid-Afrika in een luxe kist! Een prachtig relatiegeschenk of cadeau voor familie of vrienden. Gaan de flessen niet direct op dan kunnen ze langer bewaard worden met de bijgevoegde vacuvin! Acht voeten, vier zonen die bij Kloovenburg de scepter zwaaien en verantwoordelijk zijn voor deze mooie wijnen.

1. De Kloovenburg Eight Feet White Blend is een blend van Chenin Blanc, Grenache Blanc, Rousanne en Verdelho. De druiven zijn separaat geperst en natuurlijk gefermenteerd op eikenhouten vaten waarvan 10% nieuw eikenhout. De wijn heeft florale tonen, is kruidig en heeft aroma’s van citrus. Een rijke mooi uitgebalanceerde wijn en een goede begeleider van vis met romige saus of gegrilde vis.

2. De Kloovenburg Eight Feet Red Blend is een blend van Shiraz, Grenache, Carignan en Mourvèdre. De Shiraz is op nieuw eikenhout gefermenteerd en de overige druiven op oud eikenhouten vaten. De wijn heeft aroma’s van rode bessen en donker fruit met een mooie kruidigheid en zachte tannines. Prachtige begeleider bij gegrild en geroosterd vlees en kruidige stoofpotjes.

Laatst door u bekeken

Luxe Box
Naam
Luxe Box
prijs
€ 59,50
Shop

Blijf op de hoogte!

Als eerste alles weten over onze aanbiedingen en events