Skip to main content

"De beste Zuid-Afrikaanse wijnen"


Wijnen van de maand

Bruce Cabernet Franc 2016

The Garajeest

Knappe wijn, authentiek en recht voor z’n raap, met een rauwe complexiteit die elegantie en emotie ademt. Deze eerlijke Cabernet Franc zal alleen maar aan karakter en wijsheid winnen als je hem nog een tijdje bewaart in je verzameling.

€ 18,50

Black Series MCC Brut 2013

Quoin Rock Wines

Onze' Quoin Rock Black Series MCC Brut 2013 kreeg een eervolle vermelding op het Perswijn Wijnconcours met de 103 beste wijnen van 2020. Een prachtige brut met aroma's van groene appels, citrus, koekjesdeeg. Een delicate brut met verfrissende zuren en mooie mineraliteit die makkelijk concurreert met grote champagnehuizen. African Wines is het exclusieve importbedrijf van Quoin Rock in Nederland.

€ 27,50

Jim Semillon 2016

The Garajeest

Semillon pur sang! Met frisse tonen van citroen & boenwas, gemaakt van fruit uit het koele Elgin. Platter’s 2018 South African Wine Guide: ‘Klassieke tonen van boenwas en citroen in deze heerlijke 2016 uit Elgin. Balans & concentratie beloven een mooie toekomst. 50% van de wijn kreeg geen houtrijping om extra frisheid te behouden, de andere 50% is gerijpt op ouder eikenhout voor textuur en breedte – zeer geslaagd!’

€ 18,00

Cobain 2017

The Garajeest

Unieke magnum van Callan Williams, wijnmaakster bij The Garajeest. Wordt eens in de twee of drie jaar gemaakt en de inhoud is een mystery. Alleen Callan weet wat voor druiven gebruikt worden. Een waar collectors item waarvan slechts een kleine oplage wordt uitgegeven.

€ 85,00

De wijntips van African Wines

Uva Mira

Chardonnay 2018

Prijs € 21,50

Blijf op de hoogte!

Als eerste alles weten over onze aanbiedingen en events